NINA KRALJIĆ TRIO

 

Nina se vraća korijenima...

 

Koncertom Rijeka - Back to the roots koji će se održati 11.lipnja u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa, Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime - Alkonost of Balkan.


Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama. Koncertom u Dugoj Resi ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata. Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan. 

 

 

Nina plakat 480

 


Koncert Rijeka - Back to the roots drugi je od tri koje će Nina Kraljić održati, a koji su sufinancirani putem natječaja „Jer svirati se mora“, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije za poticanje koncertne aktivnosti tijekom pandemije koronavirusa. 


Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Učilišta po cijeni od 40,00 hrk ( pon-pet od 08-15 sati), te rezervirati na broj telefona 047/844252 te sat vremena prije početka programa na blagajni. 


Rezerviraj svoju ulaznicu na vrijeme!


Na dan koncerta na blagajni kino dvorane sat vremena prije početka možete preuzeti svoju rezerviranu ulaznicu!

 

 

 

Facebook Image