Balkanski sex i grad u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Urnebesna hit komedija „Balkanski sex i grad - čipka i čokolada“ gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u četvrtak, 29.11. u 20 sati.
bal 481

Predstava je osmišljena kao balkanski Sex i grad u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu. 

Nasmijat ćete se uz “Balkanski sex i grad“, uzbudljiv performans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na ovim našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. 

Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče s muškarcima, glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra Zvjerku.

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju.

Glume:
Ana Ćuk, Katarina Korša:  Čupka

Jovana Jelovac Cavnić: Čarna 

voditelj - muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta

Cijena ulaznice: 50,00 kn

Prodajna mjesta:

•  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj 844-252
•  Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

Facebook Image