"BRODOLOMKE" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Najavljujemo gostovanje kazališne hit predstave "Brodolomke" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u ponedjeljak, 11.03. u 20 sati!
Brodolomke-plakat 478

Riječ jeo tragikomičnoj i dirljivoj priči o četiri potpuno različite žene koje povezane zajedničkom ovisnošću kreću u borbu protiv iste, te na dirljiv i humorističan način publiku vode na putovanje o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.
Hana, Beba, Dinka i Mateja primorane su suočiti se s istim problemom – alkoholom. Terapija plesom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik Željko povezat će njihove živote u statistički gotovo nemoguću kombinaciju.

Kako je zaista riječ o hitu, potvrđuju mnogobrojne rasprodane dvorane diljem Lijepe naše, organiziranje dodatnih izvedbi u istom danu, ali i nagrade koje su „Brodolomke" dosada osvojile: Nagrada za najbolju predstavu u cjelini na VII. Bobijevim danima smijeha 2018.,
Nagrada za najbolju žensku ulogu na VII. Bobijevim danima smijeha 2018. – Daria Lorenzi Flatz. Prema kritici Tomislava Čadeža, „Brodolomke” su svrstane u 10 najboljih predstava u 2018. godini.

Glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz/Nataša Kopeč, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić/Ana Maras Harmander/Barbara Nola, Anita Matić Delić/Iva Jerković, Luka Petrušić/Sven Šestak

Redatelj: Krešimir Dolenčić

Trajanje predstave: 75-90 minuta

Cijena ulaznice: 50,00 kn

Prodajna mjesta:

•  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj 844-252
•  Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa
•  Prodaja ulaznica ONLINE: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/6665

Facebook Image