Predstava "Prvi muževi bacaju se u vodu" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Kazališna predstava „Prvi muževi se bacaju u vodu“ u produkciji Tvornice smijeha gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u petak, 17.01. u 19:30 sati.
muzevi plakat 485


Duhovita je to komedija koja progovara o vječitoj temi muško-ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova. A sve one, i to čak njih šest, donosi samo jedna glumica – legendarna Jadranka Elezović.
Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost, a najaktualnija je ona babe Stane Skorupović iz serije Na granici.

I ovu komediju, kao i prethodne, autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame. Izvrsne reakcije publike već na prvim izvedbama dokaz su da je „Tvornica smijeha“ ponovo ostvarila komediju koja će biti rado gledana i posjećena,a glumica Jadranka Elezović po tko zna koji put je oduševila.

Redatelj: Matko Elezović
Izvodi: Jadranka Elezović
Produkcija: Tvornica smijeha

Cijena ulaznice je 40 kn.

Prodajna mjesta:
•  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) - rezervacije na broj 844-252
•  Na dan predstave na blagajni dvorane sat vremena prije početka programa

Facebook Image