Film "Ufuraj se i pukni" u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Projekcija filmaUfuraj se i pukniodržat će se u Pučkom otvorenom učilištu DugaResa u petak, 12.4. u 20 sati.
Film je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra pod redateljskom palicom poznatog kazališnog glumca, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša.
F-ufuraj-DR WEB

O filmu:

Komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo ( Zoran Pribičević ) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno ( Jan Kerekeš ) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka ( Ljubomir Kerekeš ) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći.

Predstavnica stanara, Dragica Švorc ( Mirela Brekalo ), ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela ( Ana Begić ) je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar "Savannah" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

*** PRVA HRVATSKA KOMEDIJA BEZ FIGE U DŽEPU ***

*** SKORO PREMA ISTINITOM DOGAĐAJU ***
uf1 WEB2

Glume: Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Mijo Pavelko, Goran Grgić, Darko Janeš, Gordana Slivka, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Goran Koši, Elena Pomper, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marijan Štrlek, Marko Hergešić, Zdravko Pomper

Žanr: komedija

Trajanje: 82 minute

Cijena ulaznice: 20 kuna

Ulaznice će biti u prodaji na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

Facebook Image