Greška
  • The page you are trying to access does not exist.

edukacijski-trening-o-izradi-web-stranica-poudr

Kroz intenzivan edukacijski trening, u samo jednom danu, naučite kako na jednostavan, učinkovit i zabavan način izrađivati profesionalne web stranice, bez obzira na vašu dob, stupanj obrazovanja ili profesiju! Ovaj edukacijski program uštedjet će vam tisuće kuna koje biste platili za usluge izrade web stranica i vrijeme koje biste proveli da Joomlu odlučite učiti sami!

Izrada web stranica nije rezervirana samo za geekove nego i za ljude svih profesija, obrazovanja i interesa. Ako poznajete osnove rada na računalu, služite se aktivno e-mailom i internetom, onda će učenje izrade web stranica u Joomli za vas biti samo stepenica više u vašem informatičkom obrazovanju. Ako su mnogi prije vas uspjeli, možete i vi!

Ako imate zanimljiv proizvod, uslugu ili nešto treće što želite predstaviti milijunima ljudi na internetu koji vas već sada traže na Googleu, ostvarite to na najlakši način - prijavite se na edukacijski program izrade web stranice.

rezerviraj-mjesto2

 

Za koga NIJE ovaj edukacijski trening?

Ukoliko ste samouki i imate jako puno slobodnog vremena, onda ovaj edukacijski program NIJE za vas! Pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poslat ćemo vam nekoliko linkova gdje možete krenuti na put višemjesečnog, često i vrlo kompliciranog, samostalnog učenja. Ovaj jednodnevni trening nije ni za sve one koji nikada nisu koristili programe kao što su Word i Excel, ne koriste e-mail i internet.

Ako imate projekt koji želite brzo realizirati, ako su vam što prije potrebne web stranice za prezentaciju vaše djelatnosti, proizvoda, usluga ili nečeg trećeg, onda je ovaj trening baš za vas!

Edukacijski program izrade web stranice na Joomla platformi je za: pojedince koji žele naučiti Joomlu kroz praktičnu edukaciju, poduzetnike i/ili zaposlenike koji su odgovorni za web stranice tvrtke bazirane na Joomla CMS-u, web developere koji žele proširiti svoju ponudu nudeći web stranice bazirane na Joomli svojim klijentima i internet poduzetnike koji žele naučiti kako raditi web stranice i time zarađivati dodatne prihode.

 

Po čemu se ovaj jednodnevni edukacijski trening razlikuje od drugih sličnih programa?

  1. Nema suvišnih detalja i teorije koja vam nikada neće trebati.
  2. Nakon završenog treninga imate podršku (bez ograničenja) kroz forum zatvorenog tipa gdje možete postavljati pitanja, ali i imati pristup dodatnim lekcijama.
  3. Slični edukacijski programi imaju višu cijenu i do nekoliko tisuća kuna.
  4. Slični edukacijski programi traju puno duže, i do nekoliko tjedana jer su usmjereni prema pojedincima koji se žele profesionalno baviti izradom web stranica, a ne na one koji žele naučiti izraditi web stranicu za svoje potrebe
  5. Ovaj trening je intenzivan i koncipiran kroz praktična i odmah primjenjiva znanja.
  6. Rad u malim grupama, do 8 ljudi.

rezerviraj-mjesto2

 

Što ćete naučiti?

sto cete naucitiNaučit ćete izraditi modernu web stranicu u potpunosti prilagođenu za sve veličine ekrana uključujući tablete i mobilne uređaje. Naučit ćete registrati domenu i zakupiti web hosting, postaviti web stranicu na Joomla platformi, organizirati sadržaj web stranice(članci, fotografije, poveznice, izbornici...), raditi s modulima (galerija slika, video, blog/novosti/zanimljivosti, društvene mreže, google mapa i sl.), raditi s naprednim predlošcima koji definiraju dizajn web stranice, optimizirati web stranicu za Google te još mnoge druge zanimljive i korisne stvari kao što su praćenje statistike putem alata Google Analytics te oglašavanje web stranice putem Facebook-a i Google Adwords-a.

Strukturu izrađene web stranice možete kasnije koristiti za vlastite potrebe.

Uz praktičan trening još ćete dobiti: 

prirucnikPRIRUČNIK s detaljnim koracima koji prate edukacijski trening

videoVIDEO upute kao nadopunu priručniku
podrska ONLINE PODRŠKA putem foruma bez vremenskog ograničenja dodatne lekcijeDODATNE LEKCIJE  za proširenje funkcionalnosti web stranice
 
 
haris
Predavač: Haris Alibegović
Vasnik tvrtke Lav promocija d.o.o. koja svoje poslovanje temelji na izradi web stranica baziranih na Joomla CMS-u. Nakon nekoliko godina iskustva rada u Joomli, Haris je osnovao Joomla Edukacijski Centar kako bi podučavao druge koji žele naučiti raditi web stranice u jednom od najpopularnijih i najkvalitetnijih CMS sustava u svijetu.
 
 
 

Preduvjeti

Polaznici ovog treninga ne trebaju imati prethodnog iskustva rada u Joomli. Dovoljno je osnovno poznavanje rada na računalu što podrazumijeva rad u Microsoft Office programima poput Worda, Excela... Također, potrebno je poznavati osnove korištenja e-maila i interneta!

Sa sobom obvezno ponesite prijenosno računalo! Svaki polaznik ima pristup bežičnom internetu bez ograničenja prometa i privremeno dobiva na korištenje 1 domenu i 1 hosting prostor te izradu stvarne web stranice izvodi uživo na internetu!

 

Datumi i vrijeme održavanja

 
23.04.2016. (subota), Pučko otvoreno učilište DUGA RESA , Trg. sv. Jurja 3
 
Trajanje edukacije: 09:00 - 17:00
 
 

Lokacije održavanja

 
Pučko otvoreno učilište DUGA RESA, Trg. sv. Jurja 3

poudr-lokacija

 

Cijene i način plaćanja

Cijena: 1.250 ,00 kn

Cijena za ranu prijavu (do 08.04.2016.), Duga Resa: 999,00 kn
 
Način plaćanja:
A) avansno 200,00 kn, preostali iznos u gotovini prije početka edukacije.
B) avansno 200,00 kn, preostali iznos u 3 obroka putem kartica Maestro i MasterCard
C) avansno cijeli iznos
 
*podatke za uplatu dobit ćete na e-mail nakon slanja prijavnice.